logo-adFOX-V5  NOAB keurmerk RGB web logo-FA-2009 logo exact certified nl accountancy 20170820 sbb beeldmerk fc

Tel.: 0318-668979

 

Samen opschakelen!

"... gespecialiseerd in het kleinbedrijf ..."

Al 18 jaar uw belastingspecialist

Bent u op zoek naar een belastingadviseur die u kan helpen bij uw salarisadministratie? Dan bent u bij adFox op de juiste plek. Wij zijn inmiddels al ruim 18 jaar werkzaam als belastingadviseur. Wij hebben dus de expertise in huis om u uitstekend van dienst te zijn. AdFox helpt zowel particulieren als ondernemers bij hun belastingzaken. Van belastingaangifte tot advies over hypotheken, wij staan voor u klaar. Hoe kunnen wij u helpen?

Belastingadviseur

Kies voor een erkende belastingadviseur

Onze belastingadviseur is een erkend fiscaal adviseur. Alleen belastingadviseurs die de opleiding tot fiscaal adviseur voor het midden- en kleinbedrijf hebben gevolgd, mogen deze beschermde titel dragen en het logo voeren. Kiest u voor onze belastingadviseur, dan weet u zeker dat u dus iemand met kennis van zaken inschakelt. Ook volgen wij met regelmaat een bijscholingscursus, zodat wij niet alleen op de hoogte zijn van alle wetgeving, maar dit ook blijven. Of u nu van onze diensten gebruikmaakt voor het doen van uw belastingaangifte of voor uw administratie, u bent ervan verzekerd dat het aan alle wettelijke eisen voldoet.

De 5 voordelen die wij u bieden

U kunt natuurlijk ook van de diensten van een andere belastingadviseur gebruikmaken. Kiest u echter niet voor adFox, dan doet u uzelf tekort. Wij doen namelijk die stap extra voor u:

  • Doordat wij een erkende fiscaal adviseur zijn, bent u ervan verzekerd dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen
  • Wij hanteren een persoonlijke werkwijze waarbij uw wensen centraal staan
  • Onze belastingadviseur is speciaal opgeleid als adviseur voor het midden- en kleinbedrijf
  • Dankzij onze online boekhoudingssoftware kunt u 24/7 en overal uw boekhouding bekijken, zelfs op uw smartphone
  • Wij werken niet 9-5. Ook buiten kantooruren staan wij graag voor u klaar

Meer informatie? Bel of mail ons

Wilt u graag meer weten over hoe onze belastingadviseur u kan helpen? Of zou u graag nog een andere vraag aan ons willen stellen? Dan staan wij graag voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wanneer wij uw bericht ontvangen hebben, zullen wij zo snel mogelijk op uw bericht reageren. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0318-668979. Hoe kan onze belastingadviseur u helpen?

Voer uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Jaco de Vos FA

Verlengde Parkweg 82

6717 GR EDE 

T 0318-668979
M 06-14996925

E 
info@adfox.nl

logo-FA-2009