logo-adFOX-V5  NOAB keurmerk RGB web logo-FA-2009 logo exact certified nl accountancy 20170820 sbb beeldmerk fc

Tel.: 0318-668979

 

Samen opschakelen!

"... gespecialiseerd in het kleinbedrijf ..."

Een belastingconsulent nodig?

Met ruim 18 jaar kennis en ervaring in huis is adFox uw belastingconsulent. Wij weten precies wat er komt kijken bij verschillende belastingzaken. Hierdoor zijn wij in staat om u op een breed vlak te helpen. Of het nu gaat om aangiftes of complete administratie, onze belastingconsulent staat voor u klaar. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor hulp bij fiscale en financiële zaken. Ook voor advies passend bij uw situatie zijn wij uw adres. Waarvoor schakelt u ons in?

Belastingconsulent

U staat bij ons centraal

Wij van AdFox vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn als belastingconsulent. Dit doen wij niet alleen door u een uitgebreid dienstenpakket aan te bieden. Ook hanteren wij een klantgerichte werkwijze. Kiest u voor onze belastingconsulent, dan zullen wij van tevoren altijd doornemen wat uw verwachtingen zijn en wat er mogelijk is. Daarnaast zullen wij vertellen wat het kostenplaatje bedraagt. Zo weet u bij ons altijd precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Dat werkt voor u natuurlijk wel zo prettig.

Onze 5 voordelen

Een andere belastingconsulent inschakelen is natuurlijk ook een optie voor u. Dat begrijpen wij van adFox maar al te goed. Wij zetten daarom iedere dag opnieuw een stap extra om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Vandaar dat u bij ons altijd van het volgende profiteert:

  • Wij hebben meer dan 18 jaar ervaring als belastingconsulent
  • Hulp bij een breed pakket aan diensten
  • Wij zijn een erkend financieel adviseur
  • Zowel particuliere als ondernemers kunnen wij bijstaan
  • Ook voor passend advies over fiscale en financiële zaken

Graag meer weten? Bel of mail ons

Onze belastingconsulent staat graag voor u klaar, ook wanneer u nog vragen voor ons heeft. Voor meer informatie kunt u daarom altijd contact met ons opnemen. Ook tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar. Bel gelijk naar 0318-668979 of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij staan u graag te woord. Op onze website kunt ook direct een terugbelafspraak maken. Wij zullen dan op een door u aangegeven tijdstip terugbellen. Van uw boekhouding tot ondersteuning bij financiële problemen, adFox is uw belastingconsulent.

Voer uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Jaco de Vos FA

Verlengde Parkweg 82

6717 GR EDE 

T 0318-668979
M 06-14996925

E 
info@adfox.nl

logo-FA-2009