logo-adFOX-V5  NOAB keurmerk RGB web logo-FA-2009 logo exact certified nl accountancy 20170820 sbb beeldmerk fc

Tel.: 0318-668979

 

Samen opschakelen!

"... gespecialiseerd in het kleinbedrijf ..."

Geen omkijken naar uw administratie

Het bijhouden van uw loonadministratie vergt veel tijd en kennis van uw kant. Diverse formulieren moeten op de juiste manier ingevuld worden. Om dit te kunnen doen, moet u dus weten wat de laatste wetgeving is op het gebied van belasting. Wilt u hier liever geen tijd aan besteden? Dan staat adFox klaar. Door onze kennis en ervaring weten wij precies wat er komt kijken bij het verzorgen van loonadministratie. Ook volgen wij regelmatig een cursus om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op belastinggebied. Kiest u voor ons, dan weet u zeker dat uw boekhouding tot in de puntjes verzorgd wordt, zonder dat u er omkijken naar heeft. Dat is voor u natuurlijk wel zo prettig.

Loonadministratie

Uw boekhouding inzien wanneer u maar wilt

Bent u als drukke ondernemer veel onderweg? Of vindt u het prettig dat u ook thuis uw loonadministratie in kunt zien? Dan bieden wij van adFox uitkomst. Wij werken namelijk met software waardoor u uw loonadministratie kunt inzien waar en wanneer u dat maar wilt. Zo kunt u uw boekhouding en andere gegevens bekijken op uw smartphone, wanneer u bijvoorbeeld in de trein zit. Daarnaast kunnen wij uw gegevens zo ook inzien, zonder dat wij daarvoor naar uw kantoor hoeven te komen. Uiteraard komen wij graag bij u langs wanneer dit wilt. Persoonlijk contact vinden wij zeer belangrijk.

Profiteer van onze voordelen

Als ondernemer kunt u natuurlijk ook zelf uw loonadministratie regelen. Waarom zou u immers van onze diensten gebruikmaken? Eenvoudig. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Wij verzorgen uw salarisadministratie tot in de puntjes voor u, waardoor u nergens meer omkijken naar heeft.
  • Onze medewerkers zijn op de hoogte van alle wetgeving. Uw loonadministratie voldoet dus aan alle eisen.
  • Bij AdFox werken financieel adviseurs die erkend zijn door de FSDC (Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum.
  • Wij bieden u ruim 18 jaar kennis en ervaring.
  • Ook buiten kantooruren staan wij graag voor u klaar.

Hulp bij uw loonadministratie?

Wij zijn u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Ook wanneer u nog vragen heeft over onze mogelijkheden voor uw loonadministratie, dan staan wij u graag te woord. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0318-668979. U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zodra wij uw boodschap ontvangen hebben, zullen wij zo snel mogelijk uw bericht beantwoorden. Neem vandaag nog contact op en laat ons uw loonadministratie verzorgen.

Voer uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Jaco de Vos FA

Verlengde Parkweg 82

6717 GR EDE 

T 0318-668979
M 06-14996925

E 
info@adfox.nl

logo-FA-2009