logo-adFOX-V5  NOAB keurmerk RGB web logo-FA-2009 logo exact certified nl accountancy 20170820 sbb beeldmerk fc

Tel.: 0318-668979

 

Samen opschakelen!

"... gespecialiseerd in het kleinbedrijf ..."

Een ervaren fiscalist of boekhouder in Wageningen nodig?

AdFox is uw administratiekantoor in Wageningen voor diverse fiscale en financiële zaken. Van salarisadministratie, loonadministratie tot hulp bij schuldsanering, wij helpen u graag. Inmiddels zijn wij al meer dan 18 jaar actief als administratiekantoor. Hierdoor weten wij precies wat er bij allerlei belastingzaken komt kijken. Onze belastingadviseur wordt met regelmaat bijgeschoold. Hierdoor zijn wij op de hoogte van alle veranderingen op het gebied van belastingen. Kiest u voor ons, dan weet u precies dat al uw belastingzaken goed geregeld worden. Hoe kunnen wij u in Wageningen helpen?

Wageningen

Van fiscalist en belastingconsulent tot het uitbesteden van loonadministratie

Of het nu gaat om loonadministratie of advies bij het aanvragen van een hypotheek, wij staan als administratiekantoor graag voor u klaar in Wageningen. Wij helpen zowel particuliere als zakelijke klanten. Ondernemers kunnen bij ons terecht voor het doen van hun boekhouding, dit kunnen wij u helemaal of gedeeltelijk uit handen nemen in Wageningen. Heeft u een boekhouder, fiscalist of belastingconculent nodig? Administratiekantoor AdFox is uw adres voor al deze diensten. Wij kunnen uw salarisadministratie voor u doen. Particuliere klanten kunnen ons administratiekantoor inschakelen voor het doen van de belastingaangifte of voor zzp administratie. Onze belastingadviseur, belastingconsulent of boekhouder geeft u graag vakkundig advies.

Waarom een belastingadviseur van AdFox?

U kunt natuurlijk ook voor een andere boekhouder in Wageningen kiezen. Waarom zou u een afspraak maken met ons administratiekantoor en niet met een ander? Het antwoord hierop is simpel, want wij bieden u als administratiekantoor in Wageningen de volgende voordelen:

  • Wij hebben als fiscalist ruim 18 jaar kennis en ervaring in huis
  • Onze specialisme is het kleinbedrijf, maar ook particulieren en zzp’ers kunnen wij van dienst zijn
  • Voor ondernemers werken wij met het boekhoudpakket Exact Online. Zo kunt u als mkb’er of zzp uw administratie eenvoudig 24 uur per dag online bekijken. Dit programma is zeer gebruiksvriendelijk waardoor u zelf boekhouder bent!
  • Onze belastingconsulent is ook buiten de kantooruren bereikbaar voor u
  • Wij volgen continue bijscholing, waardoor wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op belastinggebied

Boekhouder, fiscalist of belastingadviseur nodig? 

Zou u graag gebruikmaken van de diensten van ons administratiekantoor? Heeft u dringend een ervaren fiscalist of adviserur voor uw loonadministratie nodig? Of heeft u nog een andere vraag voor onze belastingadviseur? In dat geval kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u wat wij voor u kunnen doen in Wageningen. U kunt hiervoor direct een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij antwoorden spoedig. Belt u liever? Dan kan dit naar 0318-668979. Waarvoor schakelt u ons administratiekantoor in Wageningen in?

Voer uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Jaco de Vos FA

Verlengde Parkweg 82

6717 GR EDE 

T 0318-668979
M 06-14996925

E 
info@adfox.nl

logo-FA-2009