logo-adFOX-V5  NOAB keurmerk RGB web logo-FA-2009 logo exact certified nl accountancy 20170820 sbb beeldmerk fc

Tel.: 0318-668979

 

Samen opschakelen!

"... gespecialiseerd in het kleinbedrijf ..."

Uw boekhouding uit handen geven?

Wanneer u als zzp’er werkt, dan bent u ook wettelijk verplicht om een zzp administratie bij te houden. Ook moet uw boekhouding aan specifieke eisen voldoen. Voor u als zzp betekent dit dat u op de hoogte dient te zijn van allerlei belastingregels. Steekt u liever al uw tijd in uw bedrijf en niet in uw administratie? Laat adFox dit dan voor u regelen. Met meer dan 18 jaar ervaring kunnen wij u dit uit handen nemen. Wij ontzorgen u helemaal, zodat u zelf nergens meer omkijken naar heeft en u zich volledig kunt richten op uw bedrijf.

Zzp administratie

Waar moet uw zzp administratie aan voldoen?

Wanneer u als zzp werkt, dan zijn er een paar belangrijke documenten die u moet bewaren. Hoe u uw administratie bijhoudt, maakt niet uit, zolang uw zzp administratie maar het volgende bevat:

  • Grootboekadministratie
  • Inkoop- en verkoopadministratie
  • Administratie van uw crediteuren en debiteuren

Zou u graag meer informatie willen ontvangen over onze mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u hoe wij kunnen helpen.

De wetten en verplichtingen

In de wet zijn een aantal regels vastgelegd waaraan uw zzp boekhouding moet voldoen. Zo moet uw administratie minimaal 7 jaar bewaard worden. Dit geldt niet alleen wanneer u als zzp uw boekhouding online regelt, maar is ook van toepassing op papieren documenten. Deze termijn geldt dus ook voor bonnetjes en bankafschriften van uw bedrijf. Let er hierbij op dat bonnetjes kunnen verkleuren door zonlicht, waardoor deze onleesbaar worden. Bewaar deze daarom dubbelgevouwen. Voor meer informatie over het bijhouden van uw boekhouding kunt u altijd terecht bij onze medewerkers.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij staan graag voor u klaar als zzp. AdFox heeft de kennis en ervaring in huis om u op verschillende vlakken bij te staan. Heeft u nog vragen over hoe wij u kunnen helpen met uw administratie? Of zou u direct gebruik willen maken van onze mogelijkheden? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0318-668979. Wilt u graag een e-mail sturen, dan kan dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U zult dan zo spoedig mogelijk van ons een antwoord ontvangen. Laat uw zzp administratie tot in de puntjes verzorgen en neem vandaag nog contact op met adFox.

Voer uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Jaco de Vos FA

Verlengde Parkweg 82

6717 GR EDE 

T 0318-668979
M 06-14996925

E 
info@adfox.nl

logo-FA-2009